gustavslund.hsbbrfwebb.se|gustavslund@hsbbrfwebb.se
Felanmälan2020-08-28T11:32:08+02:00

Alla fel ska anmälas till HSB Felanmälan

Enligt bostadsrättslagen och föreningens stadgar får du, på egen bekostnad, göra en hel del förändringar i din bostadsrätt. Alla åtgärder som genomförs ska vara fackmässigt utförda. Trots din rätt att göra många ändringar i lägenheten utan styrelsens tillstånd är ett gott råd att alltid rådfråga styrelsen. De besitter ofta kunskap om föreningens hus och kan ge dig goda råd innan arbetet startar.

Eftersom din bostad är nyproducerad finns det garantiåtaganden som kan påverka underhållsansvaret. Om du gör egna ingrepp i bostaden under garantitiden kan garantin falla.

Lämna din felanmälan

Klicka här för att komma till HSBs formulär för felanmälan. Du kontaktas därefter av en entreprenör för att boka in en tid när felet kan åtgärdas. Gäller din felanmälan någon vitvara? Då behöver du ha serienummer mm tillgängligt. Felanmälan kan också göras per telefon: 042-19 95 90.

Ansvaret för att fel åtgärdas följer föreningens stadgar och bostadsrättslagen. Det innebär att vissa fel är bostadsrättshavarens ansvar. Du får besked från felanmälan om det är du som kan betalningsansvarig för att åtgärda felet. Jourutryckningar för åtgärder som du som bostadsrättshavare är ansvarig för kommer att faktureras dig!

Print Friendly, PDF & Email
Print Friendly, PDF & Email